Μενού
Καλάθι

Ζητούμε την κατανόησή σας για τυχόν καθυστερήσεις στην εξυπηρέτησή σας, οι οποίες προκύπτουν από τον αυξημένο φόρτο εργασίας. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκρινόμαστε στα αιτήματά σας το συντομότερο δυνατόν. Παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας με e-mail ή με μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρίας μας. Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας και την κατανόηση!

La Marzocco KB90 Automatic (AV) Μηχανή Καφέ Espresso

La Marzocco KB90 Automatic (AV) Μηχανή Καφέ Espresso
La Marzocco KB90 Automatic (AV) Μηχανή Καφέ Espresso
La Marzocco KB90 Automatic (AV) Μηχανή Καφέ Espresso
30-35 εργάσιμες ημέρες
La Marzocco KB90 Automatic (AV) Μηχανή Καφέ Espresso
La Marzocco KB90 Automatic (AV) Μηχανή Καφέ Espresso
La Marzocco KB90 Automatic (AV) Μηχανή Καφέ Espresso
La Marzocco KB90 Automatic (AV) Μηχανή Καφέ Espresso
11.883,00€
  • Διαθεσιμότητα: 30-35 εργάσιμες ημέρες
  • Κωδικός προϊόντος: LMKB90_AV

Διαθέσιμες Επιλογές

Το KB90 θα είναι γνωστό στους περισσότερους baristas επειδή έχει την ίδια διεπαφή με το PB της Linea . Ωστόσο, ο Kent και η ομάδα του εργάστηκαν για να βελτιώσουν την αποδοτικότητα και την εργονομική χρήση της μηχανής με δύο βασικούς τρόπους.

Πρώτον, υπάρχει το σύστημα Straight-In Portafilter, ένα πλήρως επανασχεδιασμένο grouphead που επιτρέπει στους baristas απλά να τοποθετήσουν τα portafilters τους σε ευθεία επάνω, σε αντίθεση με το στρίψιμο ενός portafilter στην ομαδική κεφαλίδα. Αυτό το χαρακτηριστικό έχει ως στόχο να μειώσει την πίεση στον καρπό που συχνά βιώνεται από baristas που πρέπει να τραβήξει πυροβόλησε μετά πυροβολισμό και να επαναλάβει την περιστροφή κίνηση ξανά και ξανά. "Με την απλοποίηση των λεπτών κινήσεων του barista, το KB90 είναι σε θέση να ξυρίζει τα δευτερόλεπτα από το χρόνο που απαιτείται για να κάνει κάθε ποτό", δηλώνει το δελτίο τύπου του La Marzocco.

Δεύτερον, υπάρχει το σύστημα Steam Flush. "Το σύστημα Steam Flush του μηχανήματος καθαρίζει αυτόματα την ομάδα με νερό και ατμό, αφαιρώντας την ανάγκη για το barista να πιέσει ένα άλλο κουμπί και να αυξήσει την καθαριότητα της ομάδας κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας. Αφαιρεί τα κατάλοιπα καφέ πολύ αποτελεσματικότερα για εσπρέσο με καλύτερη γεύση ", αναφέρει το δελτίο τύπου. Ο Baristas μπορεί απλά να τραβήξει τις λήψεις ξανά και ξανά χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την εκκαθάριση του grouphead μεταξύ των πυροβολισμών.

Το KB90 διαθέτει επίσης τα ίδια χαρακτηριστικά γνωρίσματα που αγαπάμε από το Linea PB, όπως η τεχνολογία πρόβλεψης ρίψεων, η διασύνδεση χρήστη με 3 κουμπιά και το Auto-Volumetrics. Στην πραγματική μόδα La Marzocco, ο σχεδιασμός της μηχανής εξετάστηκε επίσης προσεκτικά. "Εμπνευσμένο από τα γρήγορα και εικονικά αυτοκίνητα της δεκαετίας του '70, η KB90 έχει ένα ρετρό σχήμα και έρχεται με κόκκινο χρώμα, ένα εορταστικό χρώμα της πρόσφατης 90ης  επετείου", σύμφωνα με το δελτίο τύπου.

Ο σχεδιασμός είναι ένα νεύμα για τα αγωνιστικά αυτοκίνητα του 1970. Το κόκκινο χρώμα τιμά την 90η επέτειο της εταιρείας.

Tο Straight In Portafilter έχει σχεδιαστεί για να απλοποιεί τις κινήσεις που απαιτούνται για την εμπλοκή του portafilter και τη μείωση της πίεσης στο barista για ακόμη μεγαλύτερη απόδοση και καθημερινή χρηστικότητα. Τα περιβάλλοντα καφέ υψηλής περιεκτικότητας απαιτούν το barista να μπορεί να δουλεύει γρήγορα και αποτελεσματικά για να παράγει ποτά κατά τη διάρκεια των πιο πολυσύχναστων περιόδων της ημέρας. 

Το Straight In Portafilter μπορεί να μετριάσει αισθητά τους επαναλαμβανόμενους τραυματισμούς λόγω της ευκολίας δράσης του, βελτιώνοντας τη φυσική ροή εργασίας και την έξοδο του barista. Έχει αποδειχθεί σε μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από την FAENTIA CONSULTING Srl ότι το Straight In Portafilter μπορεί να μειώσει την πίεση του barista κατά 12 φορές / 1200%. Το Straight In Portafilter προσφέρει αποδοτικότητα ροής εργασίας και καθολική ευκολία χρήσης.

Προκειμένου να βελτιωθεί η ροή της καφετέριας, έχουν προστεθεί προηγμένα ηλεκτρονικά χαρακτηριστικά στο KB90 προκειμένου να αφαιρεθούν τα υπερβολικά βήματα που απαιτούνται για την παρασκευή των εσπρεσσο ροφηματων χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητα και η συνέπεια.

Η οικοδόμηση μιας μηχανής που είναι εργονομικά φιλική είναι ένα θρίαμβο χρόνια στην παραγωγή για το La Marzocco. "Είναι πάντα μέρος του DNA του La Marzocco για να επικεντρωθεί στη δουλειά του barista", μοιράζεται τον ομώνυμο μηχανισμό, τον Kent Bakke. "Πριν από είκοσι χρόνια, ξεκινήσαμε να σκεφτόμαστε ότι οι μηχανές εσπρέσο πρέπει να λειτουργούν με φυσικές κινήσεις και κινήσεις για να αυξήσουν την απόλαυση και την ταχύτητα χρήσης του barista. Με τη δημιουργία του Straight-in Portafilter, αισθάνομαι ότι έχουμε κατασκευάσει ένα μηχάνημα που θα βελτιώνει για πάντα τον τρόπο που ο barista αλληλεπιδρά με τα μηχανήματά μας. "

Το KB90 στοχεύει στη βελτίωση της απόδοσης και της εργονομίας πίσω από το μπαρ. Χρησιμοποιεί πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά από το Linea PB, αλλά είναι πιο εύκολο και πιο γρήγορο στη χρήση.

Προκειμένου να βελτιωθεί η ροή της καφετέριας, έχουν προστεθεί προηγμένα ηλεκτρονικά χαρακτηριστικά στο KB90 προκειμένου να αφαιρεθούν τα υπερβολικά βήματα που απαιτούνται για  την παρασκευή των ροφηματων εσπρεσσο  χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητα και η συνέπεια.

-Ομάδες: 2 ή 3 group

-Διαστάσεις cm: 2 groups  45 x 81 x 62 / 3 groups 45 x 105 x 62

-Βάρος KG: 2 Groups  77kg / 3 groups 101 κιλά

-Τάση: 220v μονή / 3 φάση / 380v 3 φάση

-Στοιχεία Wattage: 2 Groups 5400 / 3 Groups 7300

-Προαιρετικά στοιχεία Wattage: 2 Groups 5700 / 3 Groups 7800

-Χωρητικότητα λέβητα καφέ L: 2 Groups 2 x 1.3L / 3 Groups 3 x 1.3

-Χωρητικότητα λέβητα Steam L: 2 Groups 7L / 3 Groups 11L

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή