Ωράριο λειτουργίας για τηλεφωνική επικοινωνία : Δευτέρα - Παρασκευή 11:00 έως 15:00 || 231 220 2551 ||

Γνωρίστε την Barista Lovers

Η Barista Lovers M.I.K.E είναι μια εταιρία με έδρα την πόλη της Αλεξανδρούπολης (Ελλάδα). Με μεγάλη εμπειρία από τα μέσα του 1990 πίσω από το μπαρ αλλά στον χώρο του Επαγγελματικού Εξοπλισμού μετέπειτα, αποφασίσαμε την δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος θέλοντας να ικανοποιήσουμε κάθε προσδοκία σας και να μοιραστούμε την εμπειρία και το πάθος μας.

 

Η ομάδα της barista-lovers.gr αποτελείται από νέους και ενθουσιώδεις επαγγελματίες που ερευνούν συνεχώς την ελληνική και διεθνή αγορά με στόχο την προμήθεια νέων καινοτόμων προϊόντων, κορυφαίας ποιότητας από τον χώρο του Επαγγελματικού Εξοπλισμού και του καφέ!

 

Κάθε μέρα προσπαθούμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον χώρο του καφέ ώστε να παρέχουμε ότι πιο τελευταίο στον χώρο του καφέ, αλλά πάντα με την σκέψη μας να είναι στις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

 

Στο κατάστημα μας θα βρείτε προϊόντα υψηλής ποιότητας σχετικά με την παρασκευή καφέ, ποτών και ροφημάτων όπως και πολλά αξεσουάρ barista και bartender. Η barista-lovers.gr απευθύνεται στον επαγγελματία, στον barman, αλλά και στον οικιακό χρήστη, με προϊόντα από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο.

 

Από τον Μάιο του 2017 είμαστε οι επίσημοι και αποκλειστικοί διανομείς του καφέ LavAzza, 3Ε, για την περιφερειακή ενότητα Έβρου και Ξάνθης.

 

Από την 1η Νοεμβρίου 2019 είμαστε επισήμοι συνεργάτες και διανομείς της Beverage World του Ομίλου Photos Photiades Group

 

Για οποιαδήποτε απορία ή επιπλέον πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η σελίδα μας εμπλουτίζεται συνεχώς αλλά, για κάτι που δε βρίσκετε, καλέστε μας στο 231 220 2551 για πληροφορίες, όπου πιθανόν θα σας το βρούμε στην καλύτερη τιμή.

 

Ισολογισμος 2016

Ισολογισμος 2017

Ισολογισμος 2018

Loading...